Køkkenrevolution for hele familien kogebog


Det er egentlig fruens kogebog og den har samlet støv længe på bogreolen uden at blive åbnet en eneste gang. Jeg vil ikke udelukke at det har haft noget at gøre med kogebogens umiddelbare udtryk og appel til den mere feminine målgruppe... Den stemmer ikke perfekt overens med en madblog der hedder Mandens MADdag. Men ok, det har min blog måske i virkeligheden endnu ikke haft ret meget fokus på - "Mandemad", men det er planen at der skal komme flere og flere indlæg og opskrifter der henvender sig til Manden i køkkenet. Når vi mænd nu har kontrollen, kan vi jo også ligeså godt lave mad der mere mand, men dog stadig er så alsidig at familien også vil nyde den. Lidt mere bacon i hverdagen, det skal der til.

I søndags hvor jeg søgte inspiration til ugens madplan bladrede jeg lidt i "Køkkenrevolution for hele familien" og blev meget positivt overrasket. Jeg har flere gange skrevet hvor meget det irriterer mig, når alle retter/opskrifter i en kogebog ikke er illustreret med et godt billede. Men det er samtlige 104 opskrifter i Umahros kogebog og det er et kæmpe plus.

Kogebogen er inddelt i 17 kapitler:

  1. Smagsgivere og basics
  2. Morgenmad
  3. Antipasti og tapas
  4. Fugl, ko og lam
  5. Alt godt fra havet
  6. Pizza, tærte mv.
  7. Grøntsager
  8. Supper
  9. Snacks
  10. Drikkevarer
  11. Slik, dessert og godter
  12. Bagværk
  13. Madpakken
  14. Råvarer og ingredienser
  15. Køkkengrej
  16. 10 kostbud
  17. Økologi, naturen og dyrevelfærd

Jeg fandt hurtigt to opskrifter til denne uges madplan og i mandags lavede jeg den første, der var majspandekager med kylling i tomatsovs. Det hele blev lavet fra bunden i løbet af ca. 1 time og så var der rester til at supplere madpakken. Det er første gange jeg har lavet kogt kylling, men absolut ikke den sidste.


→ Køb Køkken revolution for hele familien her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar