Sådan laver man bagekartofler med fyld - Opskrift bagekartoffel

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har lavet de lækre bagte kartofler med fyld, men nu har jeg netop bestilt fire stk. bagekartofler (krydser fingre for at det er store) hos min nye leverandør af dagligvare.
Osuma har i øvrigt været en rigtig positiv oplevelse indtil videre. Siden mit eksperiment begyndte har jeg fået to leveringer (den tredje kommer på mandag), og der har kun været én vare pr. bestilling, som de ikke har kunnet levere. Det må siges at være godkendt. Hvis det fortsætter sådan, får jeg slet ikke brug for min backupplan, men det er jo et positivt problem :)

Bagekartoflerne med fyld vil jeg lave ud fra følgende opskrift:

Ovnen tændes varmes op til 200 grader.
Jeg vasker bagekartoflerne grundigt, og tørrer dem i et rent viskestykke.
Så skærer jeg et kryds i toppen, og vender dem i olivenolie og til havsalt.
Nu er de klar til at blive bagt i ovnen i ca. 1 time, indtil de er møre.
Når de er færdigbagt vil jeg åbne dem.
Kødet tager jeg ud, og blander med chorizo (stegt og skåret i tern), og hakket persille, revet parmesanost og lidt olivenolie.
Til sidst fyldes blandingen tilbage i kartoflerne, og er klar til servering.

Billeder kommer i næste uge...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar