tag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post7472936910350133888..comments2023-07-07T09:22:24.677+02:00Comments on Mandens MADdag: Havregrynskugler med kokos og vanilje opskriftOlof Maximilian Papehttp://www.blogger.com/profile/00329280993527375504noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-35878622546613408552014-03-08T21:32:14.652+01:002014-03-08T21:32:14.652+01:00Åh ja - jeg husker også havregrynskuglerne fra den...Åh ja - jeg husker også havregrynskuglerne fra dengang mine bedsteforældre levede. Men kokos var alligevel for nymodens for dem. Havregrynskuglerne i vores familie var rullet i, ja, havregryn. Det er egentlig synd, for kokos er bare så dejligt.<br /><br />Hvis jeg nogensinde serverer romkuglerne fra supermarkedet, ville mine børn ikke længere kendes ved mig.<br /><br />En anden ting vi lavede var kræs, men dengang blev de bare sat til at størkne på en bradepande og sat køligt indtil servering. Ikke noget med små papirtoppe, som jeg ville bruge i dag.<br /><br />Apropos madspild, så laver vi typisk kræs lige efter at have lavet konfekt med chokoladeovertræk. På den måde får vi brugt 100% af chokoladen, som vi har smeltet til overtrækken.<br /><br />Det er super let at lave, se blot her:<br />http://www.julestads.dk/opskrifter/konfekt/kraes/Jens Sørensenhttp://www.julestads.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-63244294778590517652013-12-13T08:41:41.658+01:002013-12-13T08:41:41.658+01:00Desværre Moni, de er for længst væk :)Desværre Moni, de er for længst væk :)Olof Maximilian Papehttps://www.blogger.com/profile/00329280993527375504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-4073142180354387452013-12-12T22:03:01.228+01:002013-12-12T22:03:01.228+01:00Det lyder vel nok hyggeligt. Gad vide om der er fl...Det lyder vel nok hyggeligt. Gad vide om der er flere af de havregrynskugler tilbage på lørdag? :o)<br /><br />Kh MoniAnonymousnoreply@blogger.com