tag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post2354402993338765637..comments2023-07-07T09:22:24.677+02:00Comments on Mandens MADdag: Boller i form - sjovt og nemtOlof Maximilian Papehttp://www.blogger.com/profile/00329280993527375504noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-71127158709770090782012-08-10T21:42:02.834+02:002012-08-10T21:42:02.834+02:00Hej BB, det kan du have ret i. Med lidt rødbedesaf...Hej BB, det kan du have ret i. Med lidt rødbedesaft kan de blive gode til jul som Nisseboller :)Olof Maximilian Papehttps://www.blogger.com/profile/00329280993527375504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-8350698062419198222012-08-10T20:51:17.086+02:002012-08-10T20:51:17.086+02:00Ha-ha Olof. Det var nogen sjove boller. Hvem siger...Ha-ha Olof. Det var nogen sjove boller. Hvem siger også, de altid skal være rundbuede? Bare de smager ... ;-)Bettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-84626549402603284932012-08-10T13:06:49.731+02:002012-08-10T13:06:49.731+02:00Haha, tak spids :)
Måske har det noget med formen...Haha, tak spids :)<br /><br />Måske har det noget med formen at gøre, hvor varmen cirkulere rundt i hullerne...?Olof Maximilian Papehttps://www.blogger.com/profile/00329280993527375504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-16335355333065595342012-08-10T10:55:38.787+02:002012-08-10T10:55:38.787+02:00Hej Olof ;-D
Hmm? Opskriften på ”Verdens bedste br...Hej Olof ;-D<br />Hmm? Opskriften på ”Verdens bedste brød” er i grove træk, den vi bruger på skolen, både til boller og brød. Vi har dejen til at stå på køl i et lille døgn, men vi folder den ikke, som du gør… den bliver bare hældt ud på bordet og bliver så skåret i de stykker eller brød, vi skal bruge.<br /><br />Bagefter får det lov at stå ca. ½ time, inde det ryger i ovnen. Der er både blæs og damp i vores industri ovn, måske det gør forskellen? Herhjemme har jeg ingen af delene, men sætter en skål med vand i bunden af ovnen, det fungerer ligeså godt… med den koldthævede har jeg aldrig præsteret spidse boller :-D<br /><br />I øvrigt… når vi bager koldthævet, sætter vi i ovnen ved 220 grader i 8 minutter, sænker så graderne til 180 i 12 minutter (det er til bollerne) – brød får lige 4-5 minutter ekstra. <br /><br />Ups… det var en længere udredning om, hvordan jeg gør… i stedet for at tilstå, jeg ikke aner, hvorfor dine boller er spidse… altså dine koldthævede boller ;-DMini-hakkerenhttp://mini-hakkeren.blogspot.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-90849740027378516792012-08-10T08:31:02.617+02:002012-08-10T08:31:02.617+02:00Hej Pia, jeg brugte kun meget lidt gær og dejen st...Hej Pia, jeg brugte kun meget lidt gær og dejen stod i køleskabet i 18 timer. Den havde rigtig nok ikke hævet ret meget i køleskabet, men tog så revanche i ovnen. Har du erfaringer med "Verdens bedste brød"? Det er lidt det samme, bortset fra at brødet ikke går sådan "op i en spids".Olof Maximilian Papehttps://www.blogger.com/profile/00329280993527375504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2332916311390812044.post-68212335035746351952012-08-10T07:39:15.011+02:002012-08-10T07:39:15.011+02:00;-D De er da for seje de boller... altså på den fe...;-D De er da for seje de boller... altså på den fede måde :-)<br /><br />Altså... havde det været en alm. bolledej, ville jeg hårdnakket påstå, at de har hævet for lidt. Har du mon kommet for meget gær i??<br /><br />Jeg ved det af bitter erfaring, når jeg på job har "ødelagt" en ovnfuld boller (120 stk.)fordi jeg havde for travlt...Piahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.com