Æggekage med spinat og feta opskrift


Dagen starter altid bedst med en æggekage som denne. Det er helt utroligt nemt og så er duften og smagen fantastisk. Det allerbedste er måske den lange mæthedsfornemmelse, som hverken havregryn, cornflakes, yoghurt eller noget andet kan tilbyde. Prøv det og mærk forskellen!

Den lækre æggekage til 2 personer laves på få minutter efter fremgangsmåden:

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • 4 æg slås ud i en skål og piskes let med en gaffel
  • 100 gram hytteost, 50 gram græsk feta (i små stykker) og en håndfuld frossen helbladet spinat tilsættes sammen med salt og peber
  • Det hele blandes og overføres til en oliesmurt ovnfast pande
  • 15-20 min. senere kan du trække verdens bedste morgenmad ud af ovnen
Hvad er din foretrukne morgenmad?

3 kommentarer:

  1. Det lyder bare lækkert, Olof!

    SvarSlet
  2. Lækkert, lækkert og bliver afprøvet snarest - men jeg foretrækker nok at få æggekagen på et senere tidspunkt :-)
    Mit yndlingsmorgenmåltid er ægte Full English Breakfast,men det skal man absolut ikke have for tit, med mindre man trænger til at tage lidt på!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er et rigtig godt bud og bestemt også et af mine favoritter :)

      Slet