Bøfklubben besøger: Brasserie & Restaurant Underhuset


I onsdags besøgte vi Brasserie & Restaurant Underhuset, og hvilken udsøgt fornøjelse det var endelig igen at være samlet i Bøfklubben.

Thomas Odsgaard, der både er chefkok, ejer og snart sommelier (samt nær ven af bøfklubbens medlemmer) havde lovet at kræse for os, og sjældent har vi følt og så godt behandlet på en af landets mange gode restauranter, som vi gjorde denne aften på Underhuset.

Selve menuer, der var en overraskelse, kan ses herunder.2 kommentarer:

  1. Holddaop - hvor ser det godt ud. Jeg vidste ikke, Underhuset har sådan en dygtig kok. Jeg troede egentlig, det var sådan et gammeldags, støvet sted. Men det er rigtig mange år siden, jeg har været der.

    SvarSlet
  2. Det var simpelthen intet mindre end fantastisk mad :) Jeg havde aldrig tidligere smagt beef wellington. Den var godt nok god, men den bedste oplevelse for mig var kulleren med porcheret æg og så appetizeren med kammusling og jordskokker. Jeg er klar til en tur mere på Underhuset :)

    SvarSlet