Vafler med havregryn |
Disse lynhurtige vafler er syndigt lækre, men grundopskriften er både sund og nærende.
Såden laver du vafler med havregryn og æg til 2 voksne og 2 sultne børn
- 10 æg
- 1 moden banan
- 1 lille håndfuld mandler
- 200 gram havregryn
- 250 gram hytteost
- 1 spsk. kanel
- 1 knsp. salt
Det hele sendes i blenderen, og køres til en ensartet dej. Laden dejen hvile i 15 min.
Smør vaffeljernet med lidt olie, og fordel vaffeldejen ud i et tyndt lag.
I min familie har vi hver vores favorit-topping. Jeg er selv vild med kombinationen af mascarpone + jordbærmarmelade eller peanutbutter og jelly. Børnene vælger som regel en god sirup eller bare marmelade.
I min familie har vi hver vores favorit-topping. Jeg er selv vild med kombinationen af mascarpone + jordbærmarmelade eller peanutbutter og jelly. Børnene vælger som regel en god sirup eller bare marmelade.
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSletHejsa.
SvarSletKan jeg lave dejen aftenen før, og så først stege vaflerne om morgenen?
Mvh Gry
Det kan du. Det bliver de kun bedre af :)
SletKan jeg fryse dem, hvis nu vi ikke spiser dem alle samme dag?
SvarSletDet var Gry igen :)
SletJa, det kan du :)
SletFedt, tak! De er super lækre 😊
Slet