Chachouka nordafrikansk opskrift

Jeg har netop anskaffet mig den nyeste kogebog af Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage "Veg everyday!", med mere end 200 vegetaropskrifter.
I min lille familie har vi ikke en ambition om at blive vegetarer, men vi vil gerne spise mindre kød og det kræver ny inspiration til madlavningen.

Første opskrift jeg kastede mig over fra bogen blev en (næsten) vellykket nordafrikansk Chachouka. En rigtig lækker ret, der er meget let at gå til. Næste gang skal den have lidt mindre tid i ovnen, så æggene stadig er blødkogte.

Bogen kan købes billigt her

5 kommentarer:

 1. Det lyder spændende - var den velsmagende?? Flot pande, forøvrigt :o)
  Kh Monica

  SvarSlet
 2. Åh, jeg så godt opskriften i River Cottage og tænkte, at den må være go'.
  Panden er også som skabt til det. ;-)

  SvarSlet
 3. Det er mig en glæde og fornøjelse, at tildele dig en blog Award.
  Kig her:
  http://mini-hakkeren.blogspot.com/2012/02/2-blog-awards.html
  og se hvad du skal gøre.
  Håber du vil lege med

  SvarSlet
 4. Det er en fantastisk ret. Jeg lavede den i går aftes for familien(jeg har nemlig også købt "Veg every day"). Jeg kom desværre også til at give æggene lidt for meget i ovnen.

  Jeg har tidligere smagt en version af retten, hvor der også var rørt sammenpisket æg i selve retten. Den var også god, men ikke så intens i smagen som denne.

  Ps. Er jeg helt galt på den, når jeg kræver at lave mad 5 gange om ugen?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lars, Chachoukaen er rigtig nok meget intens i smagen og nogle gange må man bare holde sig til opskriften for at få det bedste resultat.

   Jeg synes på ingen måde at du kræver for meget med 5 maddage om ugen :) Jeg selv står nu for al madlavning derhjemme og når fruen endelig en sjælden gang i mellem ønsker at stå for middagen, så føles det helt underligt - selvom jeg samtidig nyder det.

   Slet