Dagens varme ret (fredag): kyllingelår

Man kan vel næsten ikke kalde kyllingelår for en ret, men jeg tror det passer langt bedre til SuperBest' formåen og de var ganske udemærket sammen med salatbuffeten.

6 kommentarer:

 1. Så er jeg tilbage ;-D Er der noget jeg har overset, eller er alt "Dagens ret" fra SuperBest??
  For noget helt andet... jeg har tænkt på din blog hele weekenden... og har faktisk selv lyst til at blogge om din blog, evt. bruge et par billeder. Er det ok med dig?? Skal selvfølgelig nok linke til din blog...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mini-hakkeren, hele udvalget er altid fra SuperBest. Du er naturligvis velkommen til at blogge om min blog - med eller uden links :)

   Slet
  2. Hej Olof :-D

   Jeg har lige blogget om dig/din blog... gider du kigge forbi og tjekke, om det er ok med dig??

   Slet
  3. Hej Mini-hakkeren (kan du ikke afsløre dit rigtige navn?)

   1000 tak for dit indlæg - det er jeg rigtig glad for og håber jeg kan leve op til den flotte anmeldelse. En lille rettelse er til mit efternavn som er Pape - ikke Papa. Jeg ved det er et umuligt navn at stave til :)

   I øvrigt nogle virkelig flotte billeder på din blog - har du fået nyt kamera?

   Slet
  4. Hej Olof Pape ;-D

   Upps... ja det var svært at stave til, men er nu rettet :-) Og hvor det glæder mig, du har sat etiketter på, du har skrevet så mange indlæg, jeg bare må ind og kigge på.

   Tak for rosen om mine billeder, det er nu noget siden, jeg fik nyt kamera... et Canon Power shot sx210 is. Lød det ikke klogt?? Jeg har ikke forstand på det, men er ved at finde ud af at bruge det rigtigt...

   I øvrigt... jeg hedder Pia :-)

   Slet
  5. Hej Pia :) Det var rart at få en navn på. Billederne er i hvert fald flotte og dine "Benløse grisebasser"... kan udmærket forstå kærestens kommentar.

   Slet