Vind Stieg Larsson på DVD


Jeg vil gerne have tømt mine mange skuffer med DVD og blu-ray film. For noget tid siden satte jeg en annonce op på Gul og Gratis og håbede at en ville overtage noget af samlingen til en sveden pris.
Det skete ikke... Så nu laver jeg et par sjove konkurrencer på Mandens MADdag og resten byttes i Blockbuster til chokolade :)
Jeg har nok omkring 1.000 film på loftet, som jeg har erhvervet mig gennem mine mere end 20 år i filmbranchen. Samlingen har ingen værdi for mig. Jeg elsker film, men ikke i den fysiske form. Nu håber jeg andre kan få glæde af filmene og måske derefter give dem videre.

Millennium trilogien på DVD er aldrig brugt, så hvis du endnu ikke har oplevet denne fantastisk spændende serie eller blot vil gense den, så leg med og prøv dit held af. Bloggen har endnu ikke mange læsere, så chancen er stor ;)

For at deltage skal du blot efterlade en kommentar til dette indlæg med en beskrivelse af dit samlergen, hvis du da har et sådan.

Jeg finder en vinder i juli og sender filmene helt gratis.

Stieg Larssons Millennium-trilogi blev i øvrigt den største succes i de nordiske biografer nogensinde.
Her kommer lige en trailer for den første film:


4 kommentarer:

 1. Har kun læst bøgerne, men det kunne godt være, jeg skulle se filmene snart. Bøgerne var i hvert fald gode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim, det kan du roligt gøre. Selvom filmene ikke er så gode som bøgerne, er det bestemt nogle af de bedste filmatiseringer jeg har set. Husk at beskrive dit samlergen (hvis du har et) for at deltage i konkurrencen.

   Slet
 2. Nu skriger du sikkert af grin... jeg har en dvd afspiller, Prison break serien, en box med Morgen Freeman,3 sæsoner med Brødrene Price... som helt klar er mine favoritter og lidt Linie 3.

  Under sengen står der 3 bed-rollers fyldt med VHS-film, som jeg ikke har kunnet nænne at smide ud, men nu sker det... en af dagene :-)hvilket piner mig, da de fleste er gysere. Jeg er en smølf for gysere :-)(Har dog ingen videoafspiller der duer)

  Næh du... mit samler-gen er helt klart kogebøger, men det er jo en helt anden sag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ud med de bedrollers :) Måske VHS-filmene kan sælges på dba? Jeg er også begyndt at samle kogebøger, selvom jeg ofte er skuffet over indholdet. Fra nu af vil jeg kun købe kogebøger med billeder af alle retter.

   Slet