Dagens varme ret: Et fælt farvel

Denne uge er den sidste med madordningen på min arbejdsplads og selvom den varme ret yderst sjældent har fået pæne anmeldelser herfra, så er det alligevel ærgerligt at skulle igang med madpakkeroderiet.

Det er noget tid siden jeg sidst har lagt billeder op af dagens varme ret, så derfor har jeg i denne uge besluttet at lave en lille "tribute" eller "best of".

Bemærk at det alle 3 er nye gourmet-retter fra SuperBest, der ikke tidligere har været vist her på bloggen. God appetit!
4 kommentarer:

 1. Ja, du må undskylde mig, men jeg forstår ikke, at du har villet/kunnet spise sådan noget uappetitlig snask. Har din chef mon selv kunnet sætte det til livs? Så lang tid tager det ikke at lave en madpakke - hvis du er smart, så laver du f.eks. en større salat om aftenen og tager noget fra, som med en bøtte dressing sammen med en frikadelle eller en god rugbrødsmad (eller én af Pias boller!) er en delikat frokost. Brug din fantasi - der skal ikke meget til at slå SuperVærst, kan jeg se!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opmuntringen. Det skal nok gå og jeg tager gerne imod en madpakkeudfordring.

   Slet
 2. Her er din udfordring: Sæt spekulatoren i gang og vis dine læsere, at du har taget handsken op og slået SuperVærst med flere længder. Det kan jo være, at du kan få fire kolleger med på vognen, så I har én dag hver om ugen - eller måske bare en to-tre stykker, hvilket sikkert er mere overskueligt.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elsebeth - challenge accepted :) Har dog indtil videre kun fået to med på vognen, men mon ikke flere kommer til...

   Slet