Køb en ny støvsuger (Nilfisk)


Hvis du ligesom os alt for længe har bandet din støvsuger langt ind i h....... men ikke har fået gjort noget ved sagen, så læs med her. Støvsugeren ovenfor er kommet ind i vores liv ved lidt af et tilfælde. Svigermor havde forhandlet sig frem til en rigtig god pris, men fortrød efterfølgende sit køb da støvsugeren var for tung. Nu har vi overtaget den og hun har fået en anden.

Vores gamle støvsuger skulle for længst have været sendt på pension.

Top 5 over irriterende ting ved vores gamle støvsuger:

 1. Den larmede helt vildt
 2. Den lavede ridser i gulvet
 3. Ledningen kunne ikke nå hele vejen rundt i huset (85 m2)
 4. Sugeevnen var mildest talt utilfredsstillende
 5. Støvsugerens falmede gule farve

Herudover var to små plastikdimser brækket. Den ene gjorde at støvsugerhovedet klappede sammen når man løftede mundstykket. Det kunne derfor f.eks. ikke lade sig gøre at fange spindelvæv på vægge og loft. Den anden betød at teleskoprøret ikke længere kunne holde sig fastlåst i en indstilling.

Pludselig står det røde lyn ovenfor i stuen og alt fungerer bare. Det er lidt ligesom at skifte fra PC til Mac. Støvsugningen tager den halve tid, støjen skræmmer ikke naboen og resultatet er blændende.

Jeg kan kun opfordre dig til at købe en ny støvsuger i en fart, hvis du kan genkende nogle af irritationmomenterne. Livet er simpelthen for kort til en dårlig støvsuger.

2 kommentarer:

 1. Hvor har du ret, Olof. Det er en fornøjelse, når støvsugeren fungerer.
  Jeres er faktisk mere betjeningsvenlig, end den jeg har købt i stedet. ;-(
  Frisk på en bytter?? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej BB, det lyder da ikke godt. Hvordan er den betjeningsfjendtlig?

   Slet