Hvad ønsker du dig til jul?Nu er der ikke lang tid til jul og de første er begyndt at spørge på en ønskeseddel. Egentlig havde jeg besluttet at 2012 skulle være året, hvor alle julegaver skulle være hjemmelavet og helst noget der kunne spises, men jeg får ikke gjort nok ved det... Akkurat ligesom jeg ikke når helt så mange indlæg på bloggen for tiden som jeg gerne ville. Faktisk brokkede jeg mig lidt til fruen i går aftes over, at jeg ikke når det jeg plejer. Jeg når ikke at motionere, jeg får ikke ryddet op i køkkenskabene eller tøjskabet. Jeg får ikke gjort rent, jeg har ikke den samme styr på økonomien, på mit genbrug, min kompost osv. osv. som jeg plejer. Men jeg har det godt - det er slet ikke det :)

Her kommer min ønskeliste - klar, parat, julegaveræs. Som det kan ses står der køkkengrej på det meste.

 • Piskeris
 • Mandolinjern
 • Babystol til cykel
 • Vaffeljern
 • Crepe pande
 • Oliesprøjte
 • Melduster (hvad hedder sådan en mon?)
 • Grill pande
 • Regnvandsbeholder
 • Stenform
 • Withings badevægt
 • Bøtter til køle/frys
 • Hævekurve
 • Brødkasse
 • Ernest Hemmingway - Solen går sin gang
 • Salatslyng
 • Skål med låg til Kitchen Aid
 • Boxers
I aften vil løbe en tur og et blogindlæg blev det også til.

2 kommentarer:

 1. Jeg får aldrig brugt mit vaffeljern - det må du hellere få. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke tale om... Marcus vil rigtig gerne snart komme til vafler :)

   Slet