Lynhurtig hjemmelavet chutney opskrift

1 dl hvidvinseddike
50 gram sukker
Krydderier (ex. koriander, timian mv.)
1 løg i skiver
2 æbler i tern
2 pærer i tern
Citronsaft
Salt og peber

Kog eddike, sukker og krydderier sammen og tilsæt herefter frugt og grønt. Lad det koge i 25 minutter under låg og smag til med salt og peber.

2 kommentarer:

  1. Hej Olof

    Der prikkede du lige til min dårlige samvittighed. Jeg har fryseren fyldt med blommer, hvor planen var, at de skulle ende som chutney... dog i en stærk variant.

    Din variant kan jeg dog ikke lave. Jeg har nemlig lige slagtet alle mine æbler, så i aften skal vi have gammeldaws æblekage ;-D Mums!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg havde også lidt chilipulver i min chutney, men det kunne ikke smages. Hvordan blev æblekagen?

      Slet