Impulshylderne... Pas på impulskøb!

Jeg er slet ikke den store impuls-shopper, især ikke efter jeg er begyndt at købe dagligvarer på nettet. Men der er dog en slags impulskøb jeg ikke vil være foruden og det er den slags der er så planlagt, at det næsten ikke kan kategoriseres som impulskøb.

Netto er for mig blevet provinsens grænsebutikker. Du skal køre lidt længere, men udvalget er større og billigere. Er du alligevel i området, ja så er der ingen undskyldning. Nogle Netto-butikker er naturligvis bedre end andre, men ingen andre dagligvarekæder har i samme omfang formået at indføre de fantastiske impulshylder, der for mig at se må være en guldgrube for Netto-kæden.De bedste impulshylder finder du i Netto, Kjellerup der for mig gult og flot markerer grænsen mellem Viborg og Silkeborg. Der er fire rækker i midten af butikken der bugner af lækre varer, men bemærk også de noget mindre og mindst ligeså interessante hylder ved indgangspartiet.

Jeg kom her til aften hjem med denne flotte fangst:


God weekend :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar