Iskaffe opskrift - Sådan laver du hjemmelavet iskaffe

Iskaffe med havredrik

Skummet dannes helt af sig selv, når du blender din iskaffe.


Iskaffe er blevet uhyre populært de senere år. Ikke mindst denne sommer, der har været helt fantastisk solrig og varm.

Hvis du godt kan lide kaffe, men aldrig har drukket en iskaffe, har du måske svært ved at forestille dig hvorfor. For hvordan kan det lige smage godt? Kold kaffe synes de færreste trods alt om, men heldigvis kan det overhovedet ikke sammenlignes med iskaffen. Is-kaffe smager både rigtig godt, er meget læskende, og så er det superhurtigt og billigt at lave selv (advarsel: du kan ret hurtig blive afhængig af iskaffe!).

Det skal du bruge til en hurtig iskaffe

  • Isterninger
  • Instant kaffe
  • Mælk
  • Vaniljesukker (kan udelades)


Prøv også min favorit iskaffe - den velsmagende og nemme version med havredrik (vegansk)

  • Isterninger
  • Instant kaffe
  • Havredrik

Jeg kan faktisk allerbedst lide versionen med havredrik (havremælk), og her kan du sagtens udelade vaniljesukker, da havredrikken i sig selv søder.

Sådan gør du
Blend alle ingredienser sammen, og server med det samme.
Læg mærke til den flotte og lækre skum, der dannes på toppen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar