Drop plastikflaske vand


Jeg må indrømme at jeg er blevet rigtig glad for min "retap" glasflaske. Den står på min kontorbord og har fået mig til at drikke meget mere vand i løbet af arbejdsdagen.

Flasken var en gave til et fællesmøde i foreningen YouMe Shopping og det er ikke nogen helt almindelig flaske. Falsken er lavet af af brorsilikatglas, der er stærkere, mere varmebestandig og mere miljøvenlig end almindeligt glas. Låget er fremstillet af thermaplastic elastomer (TPE), der ikke indeholder bisphenol (BPA) eller andre skadelige hormonforstyrrende stoffer.

Postevand ikke bare smager bedre (min mening), men er også sundere end traditionel kildevand på flaske. Det indeholder færre bakterier, er ikke transporteret fra den anden side af kloden og er også uhyggeligt meget billigere.

Så sent som her i weekenden oplevede fruen, at kildevand fra en flaske smagte meget grimt. Det er flere gange bevist, at nogle plastflasker kan udskille giftige stoffer der minder om østrogen og kan være hormonforstyrrende.

"retap" er dansk design, rummer 500 ml. dejligt koldt vand fra hanen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar