Da Redningsvejen kom i brug


I dag var det min plan at løbe ad Redningsvejen i Nr. Vorupør til Klitmøller. En tur fra vores sommerhus på ca. 15 km. 

Det gik rigtig godt til jeg manglede ca. 2,5 km, hvor en bi eller hveps kom susende fra højre og stak mig på tungen. Jeg er tidligere blevet stukket af en bi eller hveps og havde da ingen allergisk reaktion på stikket, men når man bliver stukket i ansigtet skal man være ekstra påpasselig. Jeg mærkede efter og kunne hurtigt konstatere smerte og lokal lammelse på tungen. Jeg løb op til hovedvejen der gik parallelt med Redningsvejen og stoppede en bil. "Je e bevet ståttet på tunden a en bi - ve I kig?" Familien var så søde at kigge på min hævede tunge og fortalte at brodden stadig sad i. Jeg fik et lift tilbage mod Nr. Vorupør, hvor min svoger mødte os halvvejs og tog mig videre til en læge i Hundborg. Han gav mig en antihistaminsprøjte og konstaterede lidt tørt at jeg nok ikke var allergisk, for så kunne jeg være død i løbet af få minutter. Han fjernede brodden, målte mit blodtryk og sendte mig kort tid efter hjem igen.

Her mange timer efter episoden er min tunge stadig øm og jeg sidder og ærger mig lidt over ikke at være kommet helt til Klitmøller. Jeg forsøger nok igen på fredag :)

Hvis du er løbeinteresseret kan du følge min træning på bloggen Jeg taler om at løbe

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar