Aldrig mere Put & Take

Sidste vinter blev min bror og jeg enige om aldrig mere at fiske i Put & Take.


De sidste 15 år har ingen af os fisket andet end højest et par gange om året (i Put & Take), men vi har ikke glemt de utallige fantastiske fisketure vi tog på som børn/unge til diverse danske åløb. Vi har ikke tiden til det længere, men lysten til at tage afsted sammen en hel dag, den er der stadig. Måske har løbeturene i dag taget over og sørger for friske forsyninger af "ro i sindet"... Vi har dog lovet hinanden at tage fiskeriet op igen - ikke som dengang, men sammen i det omfang det kan lade sig gøre. 
Vi er færdige med Put & Take. Det er ikke "rigtig" lystfiskeri og fiskene smager dårligt, men samtidig har vi også været ret så nervøse for om det stadig kan lade sig gøre at fange noget ved de danske vandløb og kyststrækninger.


Jeg kan endegyldigt og med stor glæde annoncere, at det kan det. 


Jeg er med familien i sommerhus i Nr. Vorupør og søndag landede jeg 2 flotte hornfisk der blev renset, pandestegt og spist på terrassen.



Jeg havde set flere fange flotte makreller fra molen, og i dag var der for mig gevinst i stort set hver eneste kast. Jeg tog de 5 største med hjem, som jeg har gjort klar til grillen senere på ugen.


Der er så dejligt i Nr. Vorupør :) I næste uge kigger brormand forbi for at tage del i festlighederne - jeg håber fiskene stadig bider, så han også kan mindes "de gode gamle dage".


2 kommentarer:

  1. Hold da op, hvor ser det godt ud, Olof.
    Du har været dygtig, og vinden har været i den rigtige retning ved molen.
    Måske skal jeg smage stegt eller grillet makrel?

    SvarSlet
    Svar
    1. Så snart det bliver grillvejr bliver du inviteret :)

      Slet