Restaurant bag tremmer... med Gordon Ramsay?!


Claus Meyers efter min mening gode initiativ i "Restaurant bag tremmer" kørte tilbage i marts måned. I juli kom så den engelske stjernekok Gordon Ramsay med sin version "Gordon Behind Bars". Jeg ved ikke hvem der kom først - om Meyers gode initiativ i virkeligheden blot var et tv-koncept købt i udlandet eller om det er omvendt, men godt TV er det helt sikkert og den engelske version ser rigtig spændende ud.

Nedenfor kan du se et par videoer fra "Gordon Behind Bars" - læg mærke til middagen, hvor hele deres setup ligner Meyers ned til mindste detalje.

Trailer
Middagen


5 kommentarer:

 1. hvad tror du selv? claus meyer er altid vældig INSPIRERET af andre---ned i mindste detalje.....
  her i landet ved man godt som kok eller anderledes kreativ at man ikke skal sige det højt før de bliver effektuerede af onkel Meyer...
  føj siger jeg bare..........

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok, det har jeg ikke hørt før. Har du andre eksempler?

   Slet
 2. Hugh Whittingstall/River Cottage, Jamie Oliver etc etc etc.
  Det er jo også ret tykt at brande NYNORDISK.....i Danmark som jo på mange måder rent gastronomisk kulturelt hører til Nordtyskland.
  Gordon Ramsay bag tremmer, blev først vist i april 2011----i udlandet.
  vi skal vænne os til at ALT kommer for en dag, vi har jo det mest demokratiske af værktøjer; Internettet.

  SvarSlet
 3. Jeg hører til dem, der ikke har villet se Meyers udsendelser. Derimod vil jeg ønske, at der i Danmark blev gjort ALT for at hjælpe ofre for forbrydelser til et godt liv, uden at det dog skulle vises på fjernsyn. De udsendelser laves jo udelukkende for at fodre nysgerrige mennesker fra "kikke-køerne" på vejene og folk som Meyer - utiltalende i mine øjne! Det var bedre, at han tog ud og lærte folk med dårlig økonomi og dårlige madvaner at lave ordentlig mad af gode produkter. Det ville der ofte være råd til, hvis der ikke blev brugt mange penge på ringe færdigretter/take out, bæreposer, øl, sodavand og alt det "snask", der spises uden for måltiderne.
  Elsebeth

  SvarSlet
 4. YES!!!!! min holdning, i den grad..........tak.

  SvarSlet