Ugens madplan: Gordon Ramsay


I første omgang var jeg mildest talt ikke tilfreds med købet af Gordon Ramsay's Spis Sundt. Når nu man vælger at lave en stor og flot kogebog, så skal der efter min mening også være billeder af hver eneste ret. Uden billede får jeg ikke lyst til at lave retten - billederne er duften og smagen.
Der er ikke billeder nok i kogebøgerne fra Gordon Ramsay og det har faktisk gjort at "Spis Sundt" blev gemt væk bagerst på reolen. Hvordan den kvalitetsbevidste Ramsay kan acceptere det er mig en gåde, men ved et tilfælde har kogebogen fået en ny chance og den ER jo god med billeder af næsten alle retter. Jeg er ikke sur længere - kun lidt skuffet :)

I lørdags lavede jeg den bedste økologiske kyllingesteg jeg har smagt og opskriften var hentet fra "Spis Sundt". Kyllingen blev gnubbet med olie og groft salt, fyldt med bl.a. krydderurter, citron, salt og peber og efter de første 20 min. i ovnen tilføjede jeg rodfrugter mv. rundt om stegen.

Efter successen har jeg ladet to stk. Gordon Ramsay opskrifter få plads på madplanen - en pastaret med lyn-tomatsauce og bønne minestrone.

4 kommentarer:

 1. Det lyder godt, Olof. Hvad med fiskesuppen? Er den ikke fra samme bog? Den var ualmindelig lækker, så den skal du da gemme. Altså opskriften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej BB, det har du da ret i. Den var endnu bedre dagen efter og skal snart laves igen.

   Slet
 2. hej Olof
  Lad høre om bønne minestronen er god. Hvilken slags bønner er den?

  Kh Moni

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Moni, det er borlottibønner der skal bruges. Dem har jeg ikke kunnet finde, så jeg har købt cannellino bønner i stedet. Jeg skal nok skrive om det bliver en succes.

   Slet