Fra det sicilianske køkken og Sølvskeen kogebog


Uhhh, hvilken fryd det er at sætte tænderne i sådan en basse... En vaskeægte siciliansk cannoli, præcis ligeså lækker som vi huskede den.

Vi kom hjem torsdag aften fra 4 dejlige feriedage på Sicilien. Vi boede på Hotel Villa Schuler i Taormina og det var et glædeligt gensyn med både personalet og stemningen på det familiedrevne hotel fra 1905.

Til forskel for vores kærlighedsferie til Sicilien for 2 år siden havde vi denne gang også Christian og mormor Betty med. Vi havde derfor lagt os fast på afslapning i Taorminas skønne omgivelser, uden planer om andet end at nyde maden, solen og hinandens selskab.Det var lidt et chok at komme hjem til slud og minusgrader, men jeg vil i den kommende tid forsøge at holde lidt fast i feriestemningen og lave en masse italiensk mad. Jeg anskaffede mig fornyligt "Sølvskeen" og der er rigeligt at gå igang med blandt de over 2.000 opskrifter. Lørdag lavede jeg pandekager fra kogebogen. Selvom jeg undlod at toppe med smeltet smør (som dem der blev serveret til morgenmaden på Hotel Villa Schuler) og nøjedes med at drysse flormelis over, så var vi for en stund tilbage på den solbeskinnede terrasse.

Herunder følger lidt billeder fra Sølvskeen. Der er desværre slet ikke billeder af alle 2.000 retter. Efter min mening burde udgiveren nøjes med halvt så mange opskrifter og så fremhæve de bedste med gode fotos.

 Sølvskeen kogebog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar