Pasta Tricolore opskrift ala Italy


Pasta Tricolore betyder egentlig bare pastaret med tre farver. Det kan både være selve pastaen med tre forskellige farver eller det kan som min opskrift være ingredienserne. I går lavede jeg sommerretten Pasta tricolore som hovedret, men ofte bliver den også brugt som tilbehør til en kød- eller fiskeanretning.

Det skal du bruge:

  • Fuldkorns pastaskruer - kogt al dente
  • 250 gram hytteost - blendet helt fint
  • 1 stort løg - finthakket
  • 1 fed hvidløg - finthakket
  • 1 bakke cherrytomater - skåret i kvarte
  • 50 gram sorte græske oliven uden sten - skåret i skiver
  • 10-20 friske basilkumblade - finthakket
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salg og peber - efter smag
  • Revet parmesan til servering
Fremgangsmåden er helt enkel. Mens pastaen koger forbereder du grøntsagerne og krydderier der blandes i en stor serveringskål. Når pastaen er al dente vendes den i sammen med hytteosten og serveres straks. Pynt med nogle friske basilikumblade og drys med revet parmesan. 

Simpel og lækker Meat Free Monday på en tirsdag.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar